изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:41 EEST
ОБЛАСТНА УПРАВА СЕ СРЕЩНА С КМЕТОВЕТЕ ОТ ОБЛАСТТА    
НовиниВчера се проведе опознавателна работна среща между представителите на местната власт - кметовете от осемте общини, както и председателите на ОбС и областния управители и неговите заместници, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Губернаторът е пожелал успех на новоизбраните кметове и председатели на Общински съвети. "Местната власт е с най-голяма тежест в настоящия момент. Вие ще сте основния фактор в бъдеще за усвояване на Европейските фондове. Може да разчитате на подкрепа от наша страна за проекти, касаещи развитието на общините" - е заявил Д. Хаджиев. В рамките на срещата е била изтъкната необходимостта от партньорство с побратимените градове при реализиране на трансгранични проекти, както и партньорство  с НПО. Представителите на местната власт са представили накратко ситуацията по общини, споделили са опит и са изразили проектна готовност по оперативните програми, в зависимост от спецификата и конкретните нужди на общините, които представляват.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНА УПРАВА СЕ СРЕЩНА С КМЕТОВЕТЕ ОТ ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди