изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:19 EEST
ПРАЗНИЧНИ ПРОЯВИ В БЕЛИЯ ГРАД    
НовиниНовогодишен базар организира Община Балчик до 12 януари 2008 година в района на Общинския пазар в жилищен комплекс "Балик".

Всички търговци, желаещи да участват в базара, е необходимо да се обърнат към ръководството на пазара. Ползването на щандовете до тази дата ще бъде безплатно.
Проявите от новогодишните празници в Балчик продължават. Снощи се състоя коледен хоров концерт на смесен хор "Черноморски звуци", Състав за популярни песни при читалище "Паисий Хилендарски", както и народен хор "Добруджанки" при читалище "Васил Левски" в Балчик.
Днес в сградата на общината от 15,00 ч. ще бъде подредена традиционната изложба на детско и ученическо творчество "Здравей, Коледа!". Поредната проява от новогодишния календар е в събота (15 декември) от 9.00 ч. в комплекс "Холидей Бийч", когато ще се проведе Четвъртият Регионален Коледен турнир по шахмат за купа "Дионисополис 2007".

 


Сходни връзки

ПРАЗНИЧНИ ПРОЯВИ В БЕЛИЯ ГРАД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди