изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:21 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото   денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция" - гр. Добрич  са  регистрирани три престъпления и произшествия.

 На 14 декември 2007 година, в Първо РПУ - Добрич е получено съобщение за това, че в гр. Добрич, неизвестно лице е влязло в апартамент, намиращ се в района на ЖК"Балик" и е извършило кражба на златен накит с тегло около осем грама.
 По случая работят служители на Първо РПУ - Добрич, провеждат  оперативно - издирвателни мероприятия за установяване и задържане на извършителя на престъпното деяние.
 Образувано е досъдебно производство.

 В ранните часове на 15 декември 2007 година в гр. Добрич, от служители на Първо РПУ - Добрич е  задържан 23 - годишен мъж от гр. Добрич, с инициали Ю.П..
Задържаното лице е заподозряно в това, че през нощта на 14 срещу 15 декември 2007 година, в района на ЖК"Балик" в гр. Добрич е нанесло  побой на 30 - годишен мъж от същият град. Последният  е настанен за лечение в МБАЛ - Добрич.
Активната работа на полицията по изясняването на обстоятелствата около случая продължава. По предварителни данни побоя е предхождан от скандал, породен от неуредени междуличностни отношения.
Заподозреният Ю.П. е задържан за срок от 24 часа в Първо РПУ - Добрич.
По случая е образувано досъдебно производство.
 
 През  денонощието на територията на област Добрич са възникнали девет  пътно - транспортни  произшествия с материални щети по автомобилите. Няма пострадали граждани. Пътните инциденти са станали в гр. Добрич  и на територията на общините Генерал Тошево, Каварна, Балчик и Добричка.


 Поделенията  на ОД"ПБЗН" - Добрич   не са участвали в гасенето на    пожари  и  аварийно спасителни дейности.


15 декември 2007 година    ОД"Полиция" - гр. Добрич 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди