изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:21 EET
МОМИЧЕТАТА ОТ ХИП-ХОП "NNS CREW": ОТИДОХМЕ С РАЗУЗНАВАТЕЛНА ЦЕЛ, А СЕ ВЪРНАХМЕ С МЕДАЛ    
ОбществоОсем чаровни момичета от Добрич - Диляна, Десислава, Наталия, Йолита, Миглена, Недялка, Лазарина и Петя, са поредните таланти от Добрич, прославили града ни в национална проява.

Както НДТ писа, възпитаничките на клуба по хип-хоп "NNS crew" към младежки дом "Захари Стоянов" спечелиха първа награда на втория национален танцов турнир по танцово шоу и хип-хоп "Предколедна танцова фиеста" в Перник преди дни. Наградата за момичетата е неочаквана, той като това е първо им излизане на голяма сцена, но им носи много радост и желание да продължат напред. "Отидохме с разузнавателна цел, а се върнахме с медал", каза едно от красивите момичета.
В началото беше много трудно, споделя ръководителката им Миглена Георгиева, която всъщност е изграещ треньор. При създаването на клуба е имало две-три момичета и те са тренирали заедно с момчетата на брейк клуба към младежкия дом. Започнали обаче и нови кандидатки да проявяват интерес и в началото на тази година вече е сформиран отбор. Момичетата вече са и членове на Българската спортна федерация. Преди малко повече от месец "NNS CREW" получава покана за участие в националния турнир в Перник, която много ги изненадва. "За краткото време, което имахме, успяхме да сглобим нещо и мисля, че се получи доста добре. Момичетата се представиха чудесно", споделя ръководителката им. И допълва, че повечето от тях са в отбора едва от два месеца.
За националната надпревара тийнейджърките от хип-хоп клуба разказват, че е имало много смесени отбори, в които момчетата са изпълнявали доста силови номера. Добричките момичета обаче са се отличили със страхотния синхрон, който е липсвал при останалите състезатели, имало е и брейк комбинации. Като за първо участие се представихме страхотно, споделят момичетата.
Разширяване на клуба, включване и на момчета - това са част от амбициите на Миглена Георгиева и чаровниците от  "NNS crew". Ръководителката от сега започва подготовката за турнира "Предколедна танцова фиеста" за следващата година, когато смята да се представят и с дуети, и със сола. А на нас не ни остава нищо друго, освен да им стискаме палци и да се радваме и в бъдеще на успехите им! НДТ

 


Сходни връзки

МОМИЧЕТАТА ОТ ХИП-ХОП "NNS CREW": ОТИДОХМЕ С РАЗУЗНАВАТЕЛНА ЦЕЛ, А СЕ ВЪРНАХМЕ С МЕДАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди