изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ДЕКЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 17 ДЕКЕМВРИ



ОВЕН - Днес се опитайте да разрешите най-неотложните въпроси, свързани с интимната ви половинка. Положението ви изглежда стабилно, но съществува опасност от емоционални крайности.

ТЕЛЕЦ - Днес необвързаните представители от знака ще копнеят за романтични изживявания. Вероятно мнозина от вас ще имат шанс да увеличат броя на своите приятели и познати.

БЛИЗНАЦИ - Времето и доброто ви настроение ще ви подтикнат към пътуване или излет сред природата. С идеите си ще привлечете и други, така че денят обещава да бъде повече от интересен.

ЛЪВ - Постепенно навлизате в добра физическа и психическа форма и желанието ви за промяна се засилва с всеки изминат ден. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока.

ДЕВА - Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате. С хубави емоции ще е денят ви. Очакват ви вълнуващи преживявания.

ВЕЗНИ - С внимание ще се отнесете към нуждите на близките си и ще ги зарадвате с грижите си. Като отговор на това ще получите от съдбата добра закрила на деловите ви интереси.

СКОРПИОН - Говорете за намеренията си, не се възпирайте, ако търсите взаимност и добри взаимоотношения с околните. Отчетливо и ясно изразени, те ще ви спестят доста притеснения и тревоги.

СТРЕЛЕЦ - Доволни сте от развитието на делата си и с желание ще търсите начини за разтоварване от стреса. Няма да ви липсват добро настроение и развлечения. Бизнесът ви се разраства.

КОЗИРОГ - Застоят не ви се отразява добре. Помислете за промяна, каквото и да предприемете ще ви се отрази положително. Използвайте деня за приключване на вече започнати задачи.

РАК - Ще търсите близостта на любимите си хора и ще споделяте с тях всичко, което ви вълнува. С тяхна помощ ще овладеете притесненията си и ще погледнете на предизвикателствата.

ВОДОЛЕЙ - Служебни задачи ще ви наложат да търсите по-добри решения. Водени от вътрешното си усещане за нещата ще действате категорично по отношение на въпрос, касаещ вас и останалите.

РИБИ - Дори и да не постигнете максимума от заплануваното днес ще има какво да ви удовлетвори. Нужна ви е повече решителност в действията, колебанията ви пречат да се развивате.

НОВА ОТВОРЕНА ФЕЙСБУК-ГРУПА: МУЗИКА ЗА ДУШАТА - ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди