изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:36 EEST
БЪЛГАРСКАТА МУЗИКАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ ММ ЩЕ ИЗЛЪЧИ "KAVARNA ROCK NIGHT"    
ОбществоОт пресслужбата на община Каварна съобщават, че на 30 декември българската музикална телевизия ММ ще излъчи десетото издание на тематичните рок и метъл нощи. Този път то ще е посветено на рок и метъл групите, гостували в Каварна през последните три години.

Любителите на твърдата музика ще могат да видят в неделната нощ срещу понеделник /между 00.00 часа и 6.00 часа сутринта/ интервюта и концертни репортажи на групи от ранга на: MANOWAR, TWISTED SISTER, DIO, TESTAMENT, DEEP PURPLE, W.A.S.P., DESTRUCTION, ACCEPT и още много други, зарадвали почиталетите на рока и метъла с изпълненията си на живо на каварненска сцена. Телевизията ще покаже и двата авторски документални филма на режисьора Андрей Слабаков - "Европейската нощ на Каварна" и "Калиакра Рок Фест 2007". Авторът на предстоящата "KAVARNA ROCK NIGHT" Васко Катинчаров е подготвил и много други изненади, които ще съпътстват тематичната рок вечер, допълват още от морското кметство. За любителите на този жанр музика допълваме, че програмата на телевизия ММ може да се гледа и онлайн на адрес www.mmtv.bg!
 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКАТА МУЗИКАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ ММ ЩЕ ИЗЛЪЧИ "KAVARNA ROCK NIGHT" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди