изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:41 EEST
"Е.ОН" МИ НАЧИСЛЯВА МНОГО ПАРИ    
ОбществоЖалва се пред НДТ Матрона Атанасова

"Миналата зима получавах помощи за отопление с ток от "Социално подпомагане". Плащах редовно задълженията си към дружеството до юли, но оттогава нещо се обърка. Смятам, че електромерът ми не се отчита правилно, защото, когато отидох да плащам ми казаха, че дължа 102 лв. Подадох жалба и оттогава през следващите месеци на касите ми казваха, че нямам да плащам. Така през август, септември и октомври. Сега, когато отидох да плащам за ноември изведнъж имам начислени 127 лв. Тази сума не е по силите ми, а и не мисля, че съм я изразходвала" - разказа М. Атанасова.
Отправихме питане по конкретния случай до "Е.ОН", откъдето заявиха: "Във връзка с подадения от НДТ сигнал, беше извършена проверка, при която се установи, че клиентката е подала две заявления за несъгласие с фактурираната електроенергия - през месец август и месец октомври.  В отговор на заявленията са сторнирани старите фактури и са създадени нови. Сумата, която клиентката е заплатила на 14.12.2007, не включва само консумацията от месец ноември, а представлява обща сума по фактури за месеците юли, август, септември, октомври и номври. Клиентката е получавала социални помощи за електроенергия от месец януари до месец март 2007 г. За месец ноември няма отпусната социална помощ."
 


Сходни връзки

"Е.ОН" МИ НАЧИСЛЯВА МНОГО ПАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди