изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:11 EEST
РАЗПАДЪТ НА НДСВ В ПАРЛАМЕНТА ПРОДЪЛЖАВА    
Политика

И Петя Гегова не изтърпя - отрече се от Симеон -  групата на отцепниците от ПГ на НДСВ се увеличи с още един.

 



Петя Гегова напусна ПГ на царистите и се присъедини към колегите си от Българска нова демокрация (БНД). Това стана ясно в началото на извънредното заседание на парламента. "Решението не беше лесно, но човек в крайна сметка има ниво на търпимост. Идеите, с които аз приех да бъда в НДСВ от 2001 г. не са вече това, което бяха - и като политики и като начин на работа в самата ПГ. Затова взех моето решение - да не обременявам със своето присъствие ПГ на НДСВ", каза Гегова, цитирана от БТА. "Смятам, че ще бъда много по-полезна в новата ПГ със знанията и опита си. Мисля, че там са качествените, идейните и можещите хора", добави тя.
С нея депутатите в БНД стават 16.
По думите на Ваня Цветкова сега новата група се чувства по-силна. По този начин имаме много добър количествен и качествен състав, добави тя.
Сутринта депутатите от осмата парламентарна група направиха освещаване на новата си стая в НС. Надявам се, че тази група ще работи в името на избирателите и за тяхното доброто, каза Цветкова, цитирана от "Фокус". Тя допълни, че вече се работи по програмата, която депутатите от групата ще изпълняват и по поставените цели. След ваканцията ще има какво да коментираме, обясни Цветкова, без да дава повече подробности.
Най-големият успех за парламентарната група на НДСВ бе, че достойно посрещнахме и преживяхме кризата по отделяне на част от депутатите в друга група, каза в интервю за „Фокус” шефът на жълтата ПГ Пламен Моллов. Той бе категоричен, че напускането на депутати от НДСВ не е нарушило ритъма на работа, а точно обратното.
Меджувременно Никола Проданов Гочев положи клетва като депутат от ПГ на Коалиция за България. Добричкият народен избраник заема мястото на Ясен Пенчев, който почина на 12 декември. dir.bg
 


Сходни връзки

РАЗПАДЪТ НА НДСВ В ПАРЛАМЕНТА ПРОДЪЛЖАВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди