изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:08 EEST
РАБОТНА СРЕЩА ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА "ТГС"    
НовиниВчера в областна администрация се е провела работна среща на експерти от областната администрация и общините в областта във връзка с готовността за кандидатстване с проекти по Оперативна програма "Трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013 година" и секторните оперативни програми на България, съобщиха от пресслужбата на администрацията.

Представителите на общините Добрич, Добричка, Крушари, Генерал Тошево, Каварна и Шабла са изтъкнали необходимостта от по-тясно сътрудничество и синхронизиране на действията на отделните общини, имайки предвид, че бъдещите проекти изискват партньорство като ключова форма при кандидатстване, добавят още от пресслужбата. По време на заседанието са били обсъдени идейните проекти на общините и създадената организация за кандидатстване, както и трудностите, възникващи по време на планиране на конкретните проекти по места.
От областната администрация добавят, че в бъдеще ще бъдат организирани подобни срещи с цел обединяване на усилията и оказване на помощ при подготовка за успешно кандидатстване по схемите за безвъзмездна помощ от структурните фондове и кохезионния фонд Европейския съюз. Днес зам.областния управител М. Стоев ще проведе предварителна среща с експертите от Констанца Карла Стамате и Андреа Кондреа във връзка с партниране по програма "ТГС Румъния-България 2007-2013 година".
 


Сходни връзки

РАБОТНА СРЕЩА ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА "ТГС" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди