изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:44 EEST
"АЛБЕНА" АД СТАНА РАБОТОДАТЕЛ НА ГОДИНАТА    
Новини

Наградите бяха връчени от министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова

На организирания от Агенцията по заетостта форум "Работодател на годината" - 2007 г., министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова награди 18 работодатели с най-голям принос за намаляване на безработицата и осигуряване на заетост от различни райони на страната.
Наградите се присъждат за четвърта поредна година. Те са в шест категории, съобщиха от Агенцията по заетостта.



В категорията "Работодател, обявил най-много несубсидирани работни места и наел на тях кандидати, насочени от Бюрото по труда" първо място бе присъдено на "Албена" АД. Посочва се, че курортният комплекс "Албена" е най-големия сезонен работодател в региона. Осигурява заетост и професионална квалификация в сферата на туризма. През тази година са обявени 1071 работни места и са устроени на работа 851 лица. Ползотворно е сътрудничеството с ДБТ в Добрич.
На второ място бе класирана фирма "Сокотаб България" ЕООД. Основната дейност е изкупуване, складиране и търговия с ориенталски тютюн . Трета стана "ЕПИК Електкроник Асембли" ЕООД. Компанията е специализирана в поръчков електронен монтаж, единствен производител е на високотемпературен сензор и е част от международната група EPIQ N.V.
На форума обявиха за събрани до момента от служителите на Агенцията по заетостта 20 000 лева за благотворителната кампания "Българската Коледа. Подарете надежда на дете в беда". Средствата ще бъдат внесени по дарителската сметка на кампанията в ОББ.
 


Сходни връзки

"АЛБЕНА" АД СТАНА РАБОТОДАТЕЛ НА ГОДИНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди