изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:12 EET
НОВИ ИЗБОРИ В ДВЕ ГЕНЕРАЛТОШЕВСКИ СЕЛА    
НовиниНови избори за кмет ще се проведат в две села от община Ген. Тошево. Едното е Люляково, а другото Пчеларово.
В село Люляково вече е насрочен денят, в който за трети път жителите му ще гласуват за кмет. Това ще е на 16 февруари. При предните два тура на местните избори нито един от кандидатите не можа да спечели. На втори тур на 4 ноември по 152 избиратели са гласували и за кандидатите за кмет Стоян Стоев, издигнат от коалиция БСП, ПД "Социалдемократи"  и Хикмет Алиев от ДПС.

Трето гласуване се налага за първи път в Добричка област през последните години. Президентът Георги Първанов насрочи нов тур на изборите освен в Люляково и в две села от община Балчик - Царичино и Бобовец, където кандидатите също получиха по равен брой гласове.
Нов избор за кмет се налага и на село Пчеларово, тъй като в края на миналата седмица почина кметът Сава Иванов. Предстои общинската администрация да подаде молба за нов избор зо Общинската избираелна комисия, тя до ЦИКМИ, а тя до президента, който да насрочи деня за избор, обясниха от кметството в Ген. Тошево.
 


Сходни връзки

НОВИ ИЗБОРИ В ДВЕ ГЕНЕРАЛТОШЕВСКИ СЕЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди