изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:11 EEST
ОСМОКЛАСНИЧКИ СЕ БИХА ЗАРАДИ МОМЧЕ    
ОбществоДве осмокласнички от финансово-стопанската гимназия "Васил Левски" в Добрич се биха заради момче, научи НДТ. Инцидентът станал в понеделник, след края на първата смяна по обяд.

Двете момичета харесвали едно и също момче и водели люта битка за сърцето му. Спорът започнал в класната стая след края на часовете и се пренесъл извън двора на учебното заведение - до автобусна спирка. Едната повтаряла, че избраникът е нейно гадже и харесва нея, другата не отстъпвала и твърдяла същото. Спорът между осмокласничките прераснал в побой. По-агресивната тийнеджърка се нахвърлила върху съперничката си с юмруци, удряла я и я ритала с все сила. Екшънът се разиграл в близост до таксиметрова стоянка и се наложило момичетата де бъдат разтървани от шофьорите. По-късно към тях се присъединил и бодигардът на гимназията. Едната от съперничките е пострадала по-сериозно, казаха запознати. Тя получила синини, устата й била разкървена. 
По случая работи педагогическият съветник на гимназията Румен Йотов. Още в понеделник той извикал момичетата и им е поискал писмени обяснения. Днес ще разговаря и с родителите им. На въпрос "ще има ли дисциплинарни наказания за осмокласничките", директорът на гимназията Неделчо Недев обясни, че решение ще вземе педагогическият съвет след проучване на инцидента. От училището не пожелаха да съобщят имената на двете осмокласнички.
Със случая е запозната и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. "Преди ние се биехме за момичета, сега момичетата се бият за нас", коментираха пък момчета от гимназията. НДТ

 


Сходни връзки

ОСМОКЛАСНИЧКИ СЕ БИХА ЗАРАДИ МОМЧЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди