изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:46 EET
Агент Камен (Каролев) напуска СОС, ако царят иска    
Новини Общинският съветник от НДСВ Владимир Каролев (агент Камен) ще напусне Столичния общински съвет, ако лидерът на партията Симеон Сакскобургготски поиска това във връзка със сътрудничеството му с бившата Държавна сигурност.

Иначе пред него не стоял въпросът за оттегляне от СОС, пък и нямало основание "царят да му каже да напусне", каза Каролев пред Дарик радио. Той фигурира като агент Камен в обявения днес от Комисията по досиетата списък на кандидатите за общински съветници, сътрудничили на бившата Държавна сигурност.
Жълтият общинар е бил агент на военното контраразузнаване от 1979 до 1982 г.
Това, че някой ми е правил картонче за времето, в което съм бил в казармата преди 25 години, какво ме интересува, коментира Каролев. Аз отдавна съм казал на царя за досието и още преди да излезе каквото и да е решение, съм поискал от самата комисия документите за мен. В тях няма нищо освен някакво картонче, писано от някакъв човек, докато съм бил в казармата. Няма един ред, написан от мен, нито една дума, казана от мен. Това, че съм в секретно поделение и някой е писал картончета, си е проблем на този, който ги е писал.
Комисията съобщи имената на 156 кандидат-общинари, предаде "Фокус". Това е втората "партида" агенти. На 23 ноември 2007 г. излезе първата част от решението на комисията. Тогава бяха оповестени имената на 204 кандидати за общински съветници от общо 82 общини в страната. Първото решение обхвана проверка на около 11 000 души. Проверени бяха всички кандидат-общински съветници (около 35 000 души), които подлежат на проверка по смисъла на закона, без значение дали са избрани или не на местните избори през 2007 г.  dir.bg
 


Сходни връзки

Агент Камен (Каролев) напуска СОС, ако царят иска | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди