изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:21 EET
"ВиК" МИ ОТКРАДНА ВОДОМЕРА    
ОбществоЖалва се в редакцията на НДТ жител на Жегларци

"Докато аз и съпругата ми сме били на работа, служители на "ВиК" - Тервел, са влезли в двора у дома и са свалили водомера. За мен това е кражба, тъй като нямам и протокол за взетия водомер. Това е отпреди седмица и оттогава нямам и вода у дома. Ходих в дружеството в Тервел, откъдето категорично ми казаха, че няма да ми пуснат водата, докато не платя. Никой обаче не ми каза колко трябва да платя - това е рекет, защото аз плащам. Имам и бележки, през септември съм внесъл общо 65.95 лв." - разказа пред НДТ Зия Мутабил от село Жегларци.
Потърсихме за коментар по случая управителя на "ВиК" - Добрич, Величко Василев, който заяви: "Не сме откраднали водомера на г-н Мутабил, защото на нас водомери не ни трябват. Водомерът сме го взели, за да прекъснем господина, защото има неплатени задължения. Според нас това е по-добрият вариант да прекъсваме некоректните платци, вместо да нарушаваме уличната инфраструктура, като разкопаваме улиците. До момента Муталиб има задължения към нас в размер на 225.88 лв., без лихвите".
 


Сходни връзки

"ВиК" МИ ОТКРАДНА ВОДОМЕРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди