изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:38 EET
Скинхедс пекоха и ядоха жена в Москва    
По светаНепълнолетни скинхедс се опитаха да изядат 32-годишна жена в Москва, като предварително я пекли на огън.

Първо кан***ите отрязали от Жанна Д. парче месо, а след това се опитали да свалят скалпа й, пише в. “Твой ден”, цитиран от News.ru. На помощ на жената се притекли бездомни и случаен минувач. Сега Жанна, която освен физическата болка, е преживяла и невероятен шок, е в болница.
“Нападнаха ме, докато вървях по тротоара, който минава покрай гробището”, разказва тя. “Крещяха нещо за евреите, за Хитлер, но аз така се изплаших, че веднага не разбрах какво говорят и какво искат да направят с мен. След това двама ме хванаха здраво, а третият с нож започна да реже парченца месо от тялото ми. От ужаса и болката съм изгубила съзнание. Помня само, че тези момчета запалиха огън и започнаха да пекат отрязаните части от тялото ми”, преживява отново случката жената.
Осъзнавайки, че сега ще я изядат, Жанна изпаднала в безсъзнание. Тя дошла на себе си едва в болницата. Оказва се, че минувачи са прогонили кан***ите и прибрали губещата много кръв млада жена. Свидетели на всичко станали бездомници, живеещи на гробищата. Изплашени до смърт, двамата мъже седели в храстите и гледали как младите изверги издевателстват над Жанна. Когато чудовищната оргия достигнала апогея си и момчетата започнали да пекат месото на още живия човек, просяците се опитали да спасят жертвата. Докато единият отвличал вниманието на озверелите момчета, другият хванал под ръка умиращата жена, изнесъл я на пътя и я оставил в канавката с надеждата някой да й помогне. Жанна била прибрана от шофьор на “Жигули”, който я откарал в болница. Нацистите се уплашили да не ги спипат и избягали.
Лекарите, приели Жанна, казват, че никога в цялата си практика не са виждали подобно нещо. “От лявата ръка на пациентката беше изрязана мускулна тъкан. По правило при подобни случаи човек умира от шока от болката. Удивително е, че Жанна дори е останала в съзнание и помни, а от такова зрелище мнозина вероятно биха полудели. Да видиш как пекат на огън парчета от тялото ти и ги ядат”, казват лекарите. Медиците незабавно са оперирали Жанна. Тя има десетки шевове. “Добре, че ножът на престъпниците не е бил много остър и не са успели да свалят скалпа й”, казаха от болницата. Лекарите обясниха, че не са засегнати жизнено важни органи.  dir.bg
 


Сходни връзки

Скинхедс пекоха и ядоха жена в Москва | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди