изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:15 EEST
АНТОНИ ЗДРАВКОВ: ШАНСОВЕТЕ СРЕЩУ ЛОКОМОТИВ СА 50:50    
СпортСтарши треньорът на Калиакра Антони Здравков заяви, че отборът има шансове да се класира за полуфиналите на турнира за купата на България, след като тегленият вчера жребий за четвъртфиналната фаза на надпреварата отреди за съперник на каварненци “Локомотив”  (Пловдив). 

   "Срещу Локомотив можем да премерим сили на равно ниво и да се помъчим да продължим напред в турнира. Не казвам, че ще е лесно. Все пак гледаме на нещата реално. Шансовете са 50:50. Ако съумеем да победим, това ще е връх в историята на футболен клуб Калиакра", заяви Здравков.       Той каза,че преди жребия не са имали желан съперник, но са се надявали да избегнат Левски и Литекс.    "Преди жребият си говорихме, че нашият отбор няма нужда да среща Литекс или Левски в този мач. Твърдо не искахме да ни се паднат тези два отбора, защото са много силни и както сме на четвъртфиналите, така може да станем и за смях, ако например те ни вкарат 3-4 гола", каза Здравков.     "Трудно е да се каже, че сме имали желан съперник, тъй като всички отбори в момента в тази фаза на турнира са с традиции в българския футбол и с доста повече история от Калиакра. В Каварна обаче се правят неща, за които много от тимовете в "А" група могат само да завидят като база и като футболно развитие", допълни той.
Димитър АПОСТОЛОВ

 


Сходни връзки

АНТОНИ ЗДРАВКОВ: ШАНСОВЕТЕ СРЕЩУ ЛОКОМОТИВ СА 50:50 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди