изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:15 EEST
НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ГРАД ДОБРИЧ И ДОПРИНАСЯЙТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО МУ    
Коледа Това е пожеланието от страниците на По-добрия вестник към добруджанци на Мария Радева - българката, която с красота и интелект покори Лас Вегас

- Каква бе за Вас изминаващата 2007 година?
- 2007 година се сбъдна, точно както си я пожелах миналата Коледа. Поставих си цели и ги последвах. Всичко е възможно, само да го искаме достатъчно силно.
- През 2007 г. Вие спечелихте първото място на най-престижния конкурс в Лас Вегас, който открива за Вас много нови възможности. Как приемате тази победа? Ще промени ли тя Вашия живот и в каква посока?
- Най важното, което спечелих от конкурса, са нови приятелства. Да, ще имам повече работа в модната индустрия, но истинската победа се състои в това, че този конкурс ми помогна да повярвам в себе си и в хората, които ми помогнаха да спечеля. Искам да използвам възможността да благодаря на всички читатели на "Нова добруджанска трибуна" за вашата подкрепа. Гласовете на вашите читатели са едни от главните, допринесли за моята победа!
- Какво искате да Ви донесе Дядо Коледа?
- Моля Дядо Коледа само за здраве и безопасност за мен и цялото ми семейство. Над всичко останало аз самата имам контрол.
- Каква си пожелавате да бъде за Вас 2008 г.?
- Здраве, щастие и постигнати цели за мен и за семейството ми
- С какво, според Вас, от разстоянието на хиляди километри се промени България през 2007 г.?
- Влязохме в Европейския съюз, което показва, че си поставихме цел като държава и я постигнахме. Промените не се появяват в една държава, докато не се появят първо във всеки  един от нас. Хубавите неща които се случват с държавата ни, са директно отражение на нашите цели и труд като народ.
- Какво ще пожелаете на читателите ни през новата 2008 г.?
- Много здраве, оптимистичен дух и да им се сбъдне това, което те си пожелаят в новогодишната нощ. Сбъднатите мечти са продукт на добре разработени планове и оптимистичен възглед. Така че планувайте и бъдете оптимисти. Добрич е градът, в който аз като дете прекарвах всяко лято, заобиколена с обич и грижовност от моите баби и дядовци. За мен самият град Добрич е една мечта. Наслаждавайте му се и допринасяйте към неговото развитие.

СНИМКА  1 В ГОЛЯМ ФОРМАТ

СНИМКА 2 В ГОЛЯМ ФОРМАТ

 


Сходни връзки

НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ГРАД ДОБРИЧ И ДОПРИНАСЯЙТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО МУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди