изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:06 EEST
PSA започват производство в Русия    
По светаАвтомобилният бизнес в Европа винаги е бил динамичен. Последната новина от този сегмент е, че вторият по големина автомобилен производител в Европа PSA обмисля да отвори фабрика в Русия съвместно с някоя конкурентна компания.
Новият завод се намира в Калуга, на около 180 км от столицата Москва.

Русия е считана за една от най-бързо развиващите се икономики в света заедно с Индия и Китай. Именно в страни от този тип европейските производители гледат да работят съвместно с местни компании.

Фабриката на PSA в Калуга, която ще отвори врати през 2010 година, ще произвежда модели на Peugeot и Citroen. Това ще бъдат средноголеми автомобили, които според PSA ще представляват 60% от продажбите на новите автомобили в Русия.

Ако от PSA действително се насочат към съвместен бизнес с някоя друга компания за фабриката в Калуга, то те може да се насочат към Mitsubishi. Японската компания наскоро получи средства от инвестиции на руското правителство. Освен това в момента те си партнират с PSA в производството на SUV автомобили. expert.bg

 


Сходни връзки

PSA започват производство в Русия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди