изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:13 EET
ВЕРИЖНАТА МАШИНА НА ОБЩИНА КАВАРНА ТРАНСПОРТИРА БРЕМЕННА С РОДИЛНИ БОЛКИ    
Новини Тежка верижна машина /МТЛБ/ на община Каварна транспортира  вчера от село Вранино до общинския център бременна с родилни болки. Това съобщи инж. Галя Великова, експерт в “Гражданска защита” към общинската администрация. Около 13 часа 21-годишната Севим Вайдинова беше посрещната от екип на “Спешна помощ” в края на града и отведена в АГ-отделението на общинската болница.

       

     Жената получи тази сутрин контракции и потърсих помощ от кмета на селото Димитър Калинков, каза след операцията по прехвърлянето на родилката от верижната машина в линейката съпругът й Красимир Михайлов. Той се страхувал раждането да не започне през нощта и веднага се обадил на кмета.  Димитър Калинков незабавно съобщил в “Гражданска защита” в Каварна и за Вранино потегля МТЛБ-то на общината.  Водачът на машината Андрей Андреев изминава десет километровото разстояние за 30 минути, въпреки че преди два часа машини на “Пътно управление” – Добрич са разчистили трасето от преспи.

   Надявам се раждането да мине нормално, каза Красимир Михайлов и добави, че за булката му това е втора бременност. И двамата били безработни.

     Вчера след обяд обстановката в северната част на общината отново се усложни, след като задуха силен вятър и заваля сняг . Пътищата, които машините на “Пътно управление” разринаха, пак са затрупани и отново пренасочваме снегопочистващата техниката към този участък, обясни Галя Великова.  

Димитър АПОСТОЛОВ

 

СНИМКА

 


Сходни връзки

ВЕРИЖНАТА МАШИНА НА ОБЩИНА КАВАРНА ТРАНСПОРТИРА БРЕМЕННА С РОДИЛНИ БОЛКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди