изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:34 EEST
81-ГОДИШЕН БРИТАНЕЦ КАЗА "ДА" НА 52-ГОДИШНА БУЛКА ОТ РУСИЯ    
Общество81-годишен британски гражданин се е врекъл във вечна вярност на 52-годишна руска гражданка през отминалата година в Обредния дом в Добрич, научи НДТ от обредничката Коянка Кралева.

Общо за 2007 г. в Добрич са били сключени 437 бракосъчетания, като по-голямата част от  ритуалите са били изнесени извън залите на Обредния дом, добави още Кралева. Предпочитани места за сватбените тържества са били предимно заведения в града и курортите, но не са липсвали и по-екзотични желания - двойка младоженци е казала своето "Да" сред природата, а други влюбени са се бракосъчетали на самата плажна ивица, добави още Кралева. Доста са били и браковете, при които единият от партньорите е чужденец. Най-много бракове има сключени с поданици на Русия - 8, след тях са турските граждани - 7. В Добрич във вечна любов се е врекла дори дама от Филипините. Първото бракосъчетание за 2008 г. ще е днес. Отсега в Обредния дом имат запитвания за записване на ритуали за магическата дата 08.08.08 г. През 2007 г. рекорден брой мераклии за брак казаха своето "Да" на култовата дата 07.07.2007 г.
 


Сходни връзки

81-ГОДИШЕН БРИТАНЕЦ КАЗА "ДА" НА 52-ГОДИШНА БУЛКА ОТ РУСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди