изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:18 EET
Труп на момиче открит под падналите козирки    
НовиниТруп на 22-годишна студентка от Несебър е открит под развалините на една от падналите козирки на двата банкови офиса във Варна.

Това съобщи директорът на Областна дирекция "Полиция" комисар Димитър Димитров, цитиран от БТА. Според някои информации момичето е от Бургас.
Трите козирки на офисите на Първа инвестиционна банка, Райфайзен банк и на магазина в съседство се срутиха около 21 часа на 2 януари. На сутринта след инцидента бе съобщено, че няма жертви и пострадали.
Тялото на Гергана бе открито около 14,40 ч. в петък - 4 януари, когато започнали да разчистват отломките. Не стана ясно защо едва сега ги разчистват.
Най-вероятно Гергана е починала от задушаване, според полицията. Отломките са паднали така, че не са я притиснали. Вероятно е имала шанс да оживее, ако отломките са били разчистени навреме.
Родителите на девойката са нямали връзка с нея от два дни. Подали са сигнал в Първо РПУ в морската столица за изчезването й. Притеснението им се засилило, тъй като тя не отговаряла на мобилния си телефон, а вчера не се е явила на изпит в университета, в който учила. Трупът е разпознат от родителите, съобщиха от пресцентъра на полицията, цитирани от БГНЕС.
По думите на комисар Димитров, става въпрос за нещастен случай. Той допълни, че е образувано досъдебно производство за смърт, причинена от непредпазливост и небрежност.
По непотвърдена информация затрупването на студентката е заснето от камерите на Първа инвестиционна банка. Преди да паднат козирките и да прекъснат камерите, последният кадър е от преминаващо момиче, облечено в бяло, съобщи Дарик.
Очевидец разказа за "Фокус", че охранителите на банките заявили, че са видели на охранителните камери преминаващо момиче, но след като е паднала козирката, захранващият кабел на камерите се е скъсал и те не били убедени, дали момичето наистина е под срутилата се козирка или е продължило пътя си.
dir.bg
 


Сходни връзки

Труп на момиче открит под падналите козирки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди