изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:44 EET
Детелина Николова: Все още положението в Добричка област е бедствено    
Новини Добрич. Все още положението е бедствено на територията на цялата Добричка област. Има още населени места без ток и вода. Това съобщи за Агенция “Фокус” кметът на Добрич Детелина Николова.

Има населени места, където достъпът се трасира, изключително е затруднен поради големите преспи, които са получени от снегонавяванията. Очаква се днес вечерта да се оповести дали да ще бъде отменено бедственото положение.
Тя обясни, че в община Добрич се работи главно по почистването на малките квартални улици, тъй като основните в града са почистени още вчера. “Слабо е движението на личните автомобили, тъй като са почивни дни, общественият транспорт работи. В центъра се обработват ръчно пешеходните траншеи. Водоподаването в Добрич е на режим, тъй като два поредни дни нямаше електрозахранване на помпените станции и водоемите бяха празни, но мисля, че процесът е овладян. Нормализира се състоянието в града от гледан точка на тежката зимна обстановка, тъй като все пак трябва да отчитаме, че е зима, не може всичко да бъде идеално. Определено мога да ви кажа, че затрудненията са предимно на изхода към пътя Добрич-Варна, който не е започнал да се чисти”, посочи Николова. Тя обясни, че е получена заповед от министъра на образованието Даниел Вълчев, че учебната година няма да продължи в понеделник, а ще бъде добавен един почивен ден.
Людмила СПАСОВА

СНИМКИ ОТ БЕДСТВИЕТО И НЕГОВАТА КРАСОТА В ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

Детелина Николова: Все още положението в Добричка област е бедствено | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Детелина Николова: Все още положението в Добричка област е бедствено
Автор: Anonymous да 2008-01-05 @ 23:21 EET
g-jo kmet na dobri4 jiveya v kv drujba ,deteto mi u4i v d.talev -bihte li mi obyasnili kak da pusna deteto si na u4ili6te koeto e 1 klas - sled kato dnes 05.01 preminanah po tozi mar6rut na deteto i se naloji da hodya smo po 6oseto kadeto se dvijat avtomobili  ???????????????????

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди