изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:23 EET
СНЕГЪТ ЗАТРУПА МЪЖ В АУДИ    
Новини
Ивелин Момчев е бил затрупан в Ауди край село Спасово в сряда вечерта, стана ясно вчера. Оказа се, че кметът на селото Мария Димова е научила за това едва вчера следобед от Живко Гочев - директор на дирекция "Гражданска защита", която още от обяд бе започнала издирването на мъжа. НДТ научи, че Ивелин е бил затрупан в автомобила си. До определен момент с него е имало мобилна връзка, но след това батерията му се изтощила и връзката била загубена.

Димова бе изпратила трактор с гребло, но се оказало, че той закъсал в преспите и не можели да разбият снега. Най-вероятно е бил недалеч от автомобила, защото пътуващите в него съобщили, че са видели светлини. Към мястото, където се предполагаше, че мъжът е затрупан, потегли и фадрома. Около 17,30 часа той е бил намерен жив и здрав в автомобила си.
НДТ научи, че вчера е бил издирван и англичанин в района на село Бежаново. Когато техниката е отишла на мястото, намерили само джипа му. Той пътувал от Бежаново за Спасово. Запознати казаха, че англичанинът се прибрал в селото, където живеел.
За още един издирван съобщи за НДТ директорът на Гражданска защита Живко Гочев. Екип на дирекцията е успял да спаси от снежния капан млад мъж от с. Рогозина. Той е бил настанен в кметството на селото.
 


Сходни връзки

СНЕГЪТ ЗАТРУПА МЪЖ В АУДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди