изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:28 EEST
В ГЕН. ТОШЕВО ИМАТ ГОТОВНОСТ ЗА ЗАКЪСАЛИ ТИРОВЕ    
НовиниОт община Генерал Тошево съобщиха, че имат готовност да приютяват на специализиран паркинг закъсалите ТИР-ове, които пътуват по международния път Кардам - Варна. Площадката е в района на жп гарата и може да побере до 14 тежкотоварни автомобила. Досега авариралите ТИР-ове оставаха там, където са закъсали,  и затрудняваха движението на снегопочистващата техника, каза зам.-кметът на общината Йордан Бахов. Поради затворените пътища в региона, вчера все още нямаше закъсали ТИР-ове. Вчера международният път през Кардам също бе затворен за движение.

Йордан Бахов каза още, че пътищата в общината вчера са били затворени. На места преспите са достигали и над един метър. Вчера до обяд е бил почистен само пътят от Добрич до Кардам, но поради това, че на територията на другите общини този международен път не е бил разчистен, той е бил затворен. Използвана е възможността да се зареди село Кардам с хляб. Насъщният е обезпечен и за селищата, които имат фурни, обясни Й. Бахов. В общината нямаше селища без ток и вода.
 


Сходни връзки

В ГЕН. ТОШЕВО ИМАТ ГОТОВНОСТ ЗА ЗАКЪСАЛИ ТИРОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди