изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:00 EET
Прегазиха 2-ма мъже, докато слагали вериги    
НовиниДвама мъже са били прегазени от товарен автомобил, докато аварийно спрели, за да поставят вериги на камиона, с който пътували.

Инцидентът е станал снощи на пътя между Котел и с. Тича, съобщи БТА, като се позова на ОДП - Сливен. Водачът на камиона - 32-годишният Д.Р. от Разград, е починал на път за болницата в Котел, а спътникът му - Е. Я. (56 г.) от Кубрат, загинал на място.
Двамата мъже спрели върху заледеното пътно платно в зоната на десен завой и при наклон на терена. Засега не е установено дали са поставили сигнални триъгълници, обясниха от полицията.
Товарният автомобил, който ги е прегазил, се движел в насрещното платно и бил управляван от 24-годишният Е. И. от с. Бели Лом, Разградска област.
За изясняване на причините за катастрофата е образувано дознание.
Повечето пътища в страната са заледени, предупредиха от Фонд “Републиканска пътна инфраструктура”. Макар и временно са затворени някои проходи, до обяд в понеделник бе затворена и магистрала "Хемус". (Виж линка).
Междувременно шефът на фонда Веселин Георгиев обяви пред Инфорадио, че ще бъде прекратен договорът с фирмата, която отговаря за снегопочистването на Петолъчката и автомагистрала "Тракия". За двата пътни участъка отговаря фирмата Трейс-Стара Загора - в единия случай като титуляр на договора, в другия случай като подизпълнител. focus-news.net
 


Сходни връзки

Прегазиха 2-ма мъже, докато слагали вериги | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди