изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:48 EET
ОСТАВА БЕДСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В ОБЛАСТ ДОБРИЧ    
НовиниВчера на проведено заседание на Щаба за координация при усложнената зимна обстановка е взето решение да остане в сила обявеното бедствено положение в областта.

Това съобщиха от пресцентъра на администрацията. Областният управител Динчер Хаджиев е подчертал по време на заседанието, че са възможни евентуални опасни последици от предстоящи заледявания, като е изтъкнал необходимостта от вземане на ефективни мерки в случай на проблеми в електрозахранването и водоснабдяването, както и да се координират действията на институциите.
Пътищата в областта, както и тези в града, са почистени и проходими при тежки зимни условия. Все още вчера непочистени бяха участъците разклона към селата Вичево и Рогозина и пътят Узово - Градини в община Генерал Тошево. Предвиждаше се да бъде уширен пътят от Генерал Тошево до село Росица.
Все още вчера имаше проблеми с водоподаването в селата Алцек, Росеново, Подслон, Дянково, съобщиха от Областния съвет по сигурност. Вода до тези села не достигала, тъй като имало нарушено електрозахранване на помпената станция, осигуряваща живителната течност в района, допълни още дежурният от съвета по сигурността. Аварии дежурните групи на дружеството отстраняваха в района на Рилските блокове и на кръстовището на улиците "Панайот Хитов" и "Кирил и Методий".
 


Сходни връзки

ОСТАВА БЕДСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В ОБЛАСТ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди