изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:15 EET
Скандал: Порносцени със сираци в наш филм    
НовиниПорносцени със сираци има в нов български филм. Скандалните кадри се появяват още в рекламните клипчета към филма, наречен "Баклава".

На трите клипчета се виждат кадри с еротични целувки между деца, секс и изнасилвания.
Основно са снимани сираци от дома за деца без родителски грижи в Бургас "Александър Георгиев Коджакафалията".
За снимките са дали разрешение от Държавната агенция за закрила на детето. След появата на клипчетата обаче агенцията е започнала разследване на случая, пише в. "Телеграф".
Режисьор на филма е Александър Петров. В "Баклава" се разказва за двама братя - единият е емигрант, а другият - расте по интернати. В търсене на съкровище, двамата откриват друго, по-различно богатство – приятелството, пише в анотацията на филма, който бе представен през септември миналата година на филмовия фестивал във Варна „Любовта е Лудост”.
Бургаската прокуратура ще се самосезира по случая. Там очакват сигнал от Агенцията за закрила на детето, каза за БТА прокурор Андрей Червеняков - говорител на Районната прокуратура в крайморския град. Той каза още, че ще се действа бързо, за да се проверят фактите по изготвянето на клиповете - кой ги е направил, кой е участвал в тях и кой е разрешил.
Заради скандала кметът Димитър Николов ще се срещне в сряда с представители на социални служби и на дома "Александър Георгиев Коджакафалията", за да изясни кой е допуснал участието на децата във филма.
Николов ще поиска и среща с директора на бургаската полиция Павлин Димитров, тъй като клиповете със сцените са поместени в Интернет и имат голяма посещаемост. Кметът ще обсъди възможността за премахването им. Николов вероятно ще отправи и искане до министър Емилия Масларова за административни наказания по случая.

dir.bg

 


Сходни връзки

Скандал: Порносцени със сираци в наш филм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди