изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:05 EEST
Аксиния направи стилна и секси фотосесия    
Любопитно Аксиния се снима за корицата на новия брой на списание “Анна”. Ефектната певица реализира едновременно стилна и секси фотосесия за списанието.

Пред списанието Аксиния споделя, че в момента тотално се е посветила на нов проект - съвместно парче с Дани Милев. “Той ще бъде в малко по-различна стилистика от предните ми парчета. Аз правя всичко за своя кеф – в смисъл не правя нищо на всяка цена. Не всичко е комерсиално като звучене. Аз знам, да речем, че след десет години, като се обърна назад, няма да има нещо, от което да се срамувам като музика. Искам да остане стилът Аксиния, като, разбира се, съм склонна да експериментирам, но в разумни граници” – казва певицата. Аксиния казва също, че в момента е сама, без гадже, “но се чувствам добре сама със себе си – самодостатъчна съм си, без това да звучи самохвално. Просто периодът ми е такъв. Сред моите приятелки, всички си имат някакви гаджета, аз се чувствам много тъпо, защото излизайки в женска компания, обикновено нямам за кого да говоря така, както те говорят за техните приятели. А за жените, които наистина нямат приятели, мисля си, че трябва да разделим нещата поравно – причината не се крие само в мъжете, а и в жените. Поради нашите и техните много високи изисквания, поради минусите, които и едните, и другите притежават...”

dir.bg

Магнит за мъже

Горещи жени и мощни коли се събраха на Playcars 2007

Аксиния разкри секси тайни за себе си пред Венета Райкова

FHM: Аксиния разказва за красотата на секса между жени

Аксиния от „Стар академи“ спортува секс

 


Сходни връзки

Аксиния направи стилна и секси фотосесия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди