изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:26 EEST
Обвиниха американска преподавателка, че прелъстила свой 14-годишен ученик    
По светаВ Мексико 10-годишно дете се залепи за леглото си, не искало да свършва ваканцията

Американска учителка бе обвинена, че е изпратила свои голи снимки и еротични SMS-и на мобилния телефон на свой 14-годишен ученик, предаде АП.

26-годишната Бет Ан Честър, преподавателка по физическо възпитание в средното училище "Moon Area" в предградие на Питсбърг, е обвинена в сексуални посегателства над деца, сексуални престъпления и редица други нарушения на закона.

Следствието установило, че на 22 декември Честър е изпратила три свои снимки, на две от които е гола, на мобилен телефон на тийнейджър, който в отговор й изпратил своя гола снимка.

SMS-ите с еротично съдържание били открити от родителите на момчето на 26 декември, след което те се срещнали с Честър. На следващия ден преподавателката подала заявление за напускане.

Полицията съобщи, че момчето отрича физически контакт с учителката, макар от следствието да смятат, че е имало такъв. В момента преподавателката е в затвора, защото не може да плети гаранцията от 50 000 долара.

10-годишно мексиканче пък си залепило с техническо лепило едната ръка за леглото, за да не отиде на училище след ваканцията, съобщиха местните власти, цитирани от Франс прес.

"Не знаех как да избегна връщането на училище. Казах си, че ако се залепя за леглото, няма да могат да ме накарат да отида. Не исках да ходя, ваканцията беше толкова хубава", обяснил малкият Диего.

След безуспешните опити на майка му да го отлепи, се наложило намесата на службите за спешна медицинска помощ и Гражданска защита.

БГНЕС
 


Сходни връзки

Обвиниха американска преподавателка, че прелъстила свой 14-годишен ученик | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди