изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:06 EET
ВЪПРЕКИ СТУДА "ВиК" РАБОТИ ПО ОТСТРАНЯВАНЕТО НА АВАРИИ    
НовиниНезависимо от ниските температури навън екипите от водомайстори на "ВиК" - район Добрич, работят по отстраняването на възникналите аварии. Вчера служители на водното дружество възстановиха аварията на кръстовището на улиците "Панайот Хитов" и "Кирил и Методий", както и в други части на града.

От управителя на водното дружество Величко Василев разбрахме, че след наложилите се принудителни спирания на водата, сега след нейното пускане има рязко увеличение на авариите в целия град. "За жалост проблемът идва от това, че цялата водопреносна мрежа е много стара, и когато водата дойде - тя идва с налягане, тръбите се пукат. Има и замръзнали водомери от студовете и трябва гражданите сериозно да проверят и зазимят съоръженията си" - каза още Василев. Четири са общо екипите на дружеството, които следят за нормалното водоподаване в града и работят по отстраняването на авариите, независимо от тежките метеорологични условия. Днес на ще бъде отстранена възникналата авария на кръстовището на улиците "Л. Каравелов" и "Кирил и Методий". За целта на помощ на служителите от града ще се притече и багер от района на община Добричка, допълни Василев.
 


Сходни връзки

ВЪПРЕКИ СТУДА "ВиК" РАБОТИ ПО ОТСТРАНЯВАНЕТО НА АВАРИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди