изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:06 EEST
ПОЛСКИ ГРАЖДАНИН СТУПА ЧЕНГЕ    
НовиниПолски гражданин набил полицай от Първо районно полицейско управление в Добрич, стана ясно вчера. Това станало пред сградата на Съдебната палата в понеделник след пътно-транспортно произшествие между два автомобила. Полицаят се намесил и поискал да повика КАТ. Тогава от едната кола, участвала в сблъсъка, излязъл 29-годишният полски гражданин с инициали К.Р. Мъжът започнал да налага полицая с юмруци. Колеги му се притекли на помощ и задържали побойника. К.Р. бил криминално проявен.


Говори се, че полският гражданин бил роден в България и бил от ромски произход. Той бил паркирал неправилно автомобила си. Тогава служителят от Първо РПУ, който бил в извънработно време, му направил забележка. Говори се дори, че използвал и нецензурни изрази. Тогава полският гражданин излязъл от колата и не му останал длъжен, но с юмруци.
Потърпевшият полицейски служител си е извадил медицинско свидетелство, научи още НДТ. Вчера той е бил на работа.  В прокуратурата в Добрич преписка по случая не бе получена. Предполага се, че ако полицаят наистина е бил цивилен, полският гражданин най-вероятно може да бъде подведен под отговорност за хулиганство. Иначе има възможност да бъде съден и за нанасяне на телесна повреда на длъжностно лице. Не е сигурно обаче дали служителят в Първо РПУ е завел жалба. Имало вариант спорът, ако има такъв, да бъде решен по частен ред.


 

 


Сходни връзки

ПОЛСКИ ГРАЖДАНИН СТУПА ЧЕНГЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди