изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:18 EEST
КЪДЕ МОГА ДА СИ ПЛАТЯ СМЕТКАТА ЗА ТОК?    
Общество
Това попита наш читател, който не успял да се издължи към електродружеството в Центъра за административно обслужване в търговски комплекс "Изи"

Няколко читатели на вестника ни сигнализираха, че в бюрото на "Информационно обслужване" в търговски комплекс "Изи" във вторник не са приемали плащания за ток, тъй като нямали връзка с базата данни на компанията. Единият от читателите ни попита при такива ситуации къде може да си плати дължимото към фирмата. Отправихме запитванията към централата на "Е.Он - България", откъдето заявиха следното: "Вярно е, че е имало прекъсване в работата на касите. Оказа се, че се касае за чисто комуникационен проблем в мрежата на нашите партньори, които ни увериха, че той ще бъде отстранен по най-бързия начин, за да се възстанови работата на касите. Припомняме, че това не е единствената каса на "Е.Он - България" в Добрич и със сигурност винаги могат да бъдат направени плащания на касата в Центъра за обслужване на клиенти, който не е прекъсвал работа".
От компанията информираха още, че от началото на годината е увеличен акцизът върху електрическата енергия за стопански цели с 20 стотинки за мегаватчас. То е съгласно Закона за изменение и допълнение на Закона за акцизите и данъчните складове, и вече вместо досегашният 1.00 лв., тя е 1.20 лв. От "Е.Он - България" добавят, че няма въведен акциз върху еленергията за битови клиенти.
 


Сходни връзки

КЪДЕ МОГА ДА СИ ПЛАТЯ СМЕТКАТА ЗА ТОК? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди