изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:03 EEST
ЗА 6.50 ЛВ. МОЖЕТЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ С... "ВЕРИГИ" ЗА ОБУВКИ    
ЛюбопитноНаходчиви търговци пуснаха в магазините вериги за... обувки. Това установи репортер на НДТ в един от търговските обекти на града. Оказа се, че всъщност зареждането с приспособлението, чиято цел е ни направи по-устойчиви и да ни предпази от счупвания при падане в лед и сняг, е старо и дори не могат да кажат дали производството на артикула продължава.

Цената на изделието, което носи името "Велс" е 6.50 лв. и според рекламата на етикета му е "ваксина" срещу счупвания и травми. Продавачи разкриха, че "Велс" е бил хит в търговската мрежа преди няколко години.
Верижките за лед и сняг са универсални. Производство са на добричката фирма "ГДП-2631" ООД и според системата Дакси, дружеството се управлява от Веселин Грозев.
Изделието тежи едва 60 гр и по никакъв начин не променя формата на обувката. Пригодно е както за по-фините дамски обувки, така и за мъжки чепици. То се закрепва с гумени елементи, като наличната в него метална верига остава под ходилото и така  спомага да се движите по заледените улици и тротоари в града без опасност да станете пациенти на ортопедичното отделение, разказаха търговци.
 


Сходни връзки

ЗА 6.50 ЛВ. МОЖЕТЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ С... "ВЕРИГИ" ЗА ОБУВКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди