изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:31 EEST
ШИВАШКИ ФИРМИ ЗАТВОРИХА ЗАРАДИ СТУДА    
НовиниЧаст от фирмите в Добричка област са затворили през последните дни заради ниските температури. Това са били основно шивашки цехове, съобщи директорът на областната дирекция "Инспекция по труда" Младен Мартинов. Причината за затварянето при тях е била свързана най-вече с невъзможността работниците, много от които са от други населени места, да бъдат транспортирани. Фирми от машиностроенето, както и всички строители, също не са работели.


В Инспекцията по труда не са получили сигнали за ниски температури на работните места. Както НДТ вече писа, Младен Мартинов предупреди общини и снегопочистващи фирми да осигуряват топли дрехи и напитки, както и топли помещения за почивка на заетите с разчистването на снега. Бе обърнато внимание и на фирмите от шивашката и обувна промишленост да не се допуска температура в работните помещения под 18 градуса или да се предприемат необходимите организационни мерки.
 


Сходни връзки

ШИВАШКИ ФИРМИ ЗАТВОРИХА ЗАРАДИ СТУДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди