изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:13 EET
ЧЕТИРИМА КАНДИДАТИ ЗА КМЕТ В ЛЮЛЯКОВО    
НовиниЧетири политически сили са се регистрирали за участие н новите избори за кмет в село Люляково, община Генерал Тошево, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия Албена Павлова. Изборът за кмет в селото се наложи, тъй като при предните два тура на местните избори нито един от кандидатите не можа да спечели. На втори тур на 4 ноември по 152 избиратели гласуваха и за кандидатите за кмет Стоян Стоев, издигнат от коалиция БСП, ПД "Социалдемократи"  и Хикмет Алиев от ДПС.

 Новият избор за кмет на селото ще се проведе на 16 февруари. За участие в изборите са се регистрирали коалиция "БСП и БД "Социалдемократи", коалиция "ГЕРБ, НДСВ, СДС, ДСБ, ЗНС, ВМРО", ПП "ДПС" и партия "ЛИДЕР".    Новият "играч" на изборите е "ЛИДЕР". Крайният срок за регистрация на кандидатите е 16 януари, а до 21-и трябва да бъде теглен жребият.
Избори предстои са се проведат и в село Пчеларово, тъй като кметът почина. ОИК е направила предложение до президента Георги Първанов и се очаква той да насрочи изборите.
 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА КАНДИДАТИ ЗА КМЕТ В ЛЮЛЯКОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди