изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:56 EEST
Бойко Борисов обвини Димитър Дъбов, че е "купил" изборите в Шумен    
ПолитикаСофия. Всеки, който е огласил данни по случая „Куйович”, трябва да бъде даден на Военна прокуратура – това каза лидерът на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов след срещата си с лидера на СДС Пламен Юруков, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Двамата лидери се обединиха около това, че анкетната комисия, която ще се създаде по случая, трябва да се обърне назад и към други случай като „Р. Овч., „Булгартабак” и кръговете, споменати от самия Румен Овчаров”. Борисов бе категоричен, че новосъздадената Агенция по сигурността има всички данни и основания да се заеме с тези случаи.
Освен това, според лидера на ГЕРБ, трябвало да се проведе разследване срещу шуменския депутат от БСП Димитър Дъбов. Борисов го обвини, че е „купил” изборите в Шумен и има достатъчно доказателства за това. Запитан дали е предал тези доказателства на Прокуратурата, Борисов отвърна, че чака Дъбов да заведе дело срещу него, ако смята, че го клевети.
Пламен Юруков от своя страна заяви, че анкетната комисия би свършила работа, ако я оглави някой от опозицията.
Също така лидерът на СДС посочи, че не може българската Прокуратура да заема ролята на страничен наблюдател, а Борисов допълни, че тя трябва да застане на обективната позиция, която би следвало да има.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов обвини Димитър Дъбов, че е "купил" изборите в Шумен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди