изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:06 EET
Бащата на Мануела със споразумение към Стависки    
Новини
Мануела е в кома и не е излизала от това състояние. За нея се грижат лекарски екипи от много добри специалисти и съм сигурен, че тя ще се оправи, не съм спирал да вярвам.


Това каза пред Дарик Красимир Горсов, бащата на тежко пострадалата при катастрофата при Ропотамо на 5 август миналата година Мануела Горсова. Катастрофата бе предизвикана от световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.
В момента на Мануела се правят изследвания и ако няма опасност за нея да пътува, тя ще замине за Израел около края на месеца, добави той.
Готов съм да минем на варианта – посочвам клиника в Израел, която ще бъде одобрена от лекуващия лекар доц. Николай Петров, и ако Стависки плаща, докато Мануела се излекува там, искът ми ще е коренно различен от това, което е, изненадващо заяви бащата.
Той обясни, че Стависки му се обажда и говорят за състоянието на Мануела. "Но искам да уточня: не ми е предлагал пари, не ми е предлагал споразумение, няма такова нещо", каза Красимир Горсов. Искът за 2 милиона лева обезщетение, направен от него, беше отхвърлен от съда на първото заседание по делото. Следващото заседание е на 30 януари, когато ще стане ясно и решението по казуса с адвоката на Мануела

dir.bg

 


Сходни връзки

Бащата на Мануела със споразумение към Стависки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди