изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:53 EET
ПРЕДСТОЯЩО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА    
НовиниПРЕЗ седмицата ще се проведе търг за избор на фирма-изпълнител, която ще изгради Центъра за извънкласна работа в читалището в с. Нова Камена.


ПРИКЛЮЧВА обучението по ограмотяване на 15 роми от с. Градница по проект "Подкрепа на ромската общност в община Тервел за заетост в земеделието". Удостоверения за квалификация по земеделски специалности ще получат и 45 роми от селата Каблешково и Орляк.
НА 16 ЯНУАРИ в Тервел ще започне последният трети цикъл на обучение по същия проект. 45 безработни, от които 33 жени, ще бъдат включени в квалификационните курсове. Ще се обучат и 15-те роми от с. Градница, които вече са ограмотени. Така общият брой на курсистите ще е 60. Курсът ще приключи в края на март.
НА 16 ЯНУАРИ възпитаниците на Школата по история при общински детски комплекс "Малкият принц" с ръководител Георги Желев ще демонстрират знания във викторина, посветена на 160-годишнината от рождението на Христо Ботев. Участниците са 13 и са от двете училища в Тервел. За всички тях общината осигури тематични награди - дискове и справочници с историческа тематика. НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕДСТОЯЩО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди