изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:26 EET
ПОДГОТВЯТ ХІV ИЗДАНИЕ НА БОРСАТА НА СЕМЕНА    
НовиниХІV издание на международното специализирано изложение "Борса за семена и посадъчен материал" предстои да се проведе в Добрич от 5 до 9 февруари, информират организаторите от "Добрички панаир". И тази година изложбените площи ще са в спортен комплекс "Простор". Вече 14 години на изложението могат да се намерят семена за пролетни и есенни култури, за зеленчуци, за цветя, посадъчен материал, торове, селскостопанска техника, както и градинарски, лозарски, овощарски  и цветарски инвентар и др.

От 1995 г. всяка годишна програма на "Добрички панаир" АД започва с провеждането на Борса за семена и посадъчен материал. От 1998 г. изложението се провежда под егидата на Министерството на земеделието и продоволствието. През 2000 г. "Добрички панаир" стана член на Асоциацията на семепроизводителите, която избра Борсата за семена и посадъчен материал да бъде неин основен форум. По време на изложението се връчват наградите на фондация "Рачински" за "Най-добър селекционер" и "Най-добър семепроизводител".
И през тази година организаторите обещават да има съпътстваща програма с презентации, дискусии и семинари.
 


Сходни връзки

ПОДГОТВЯТ ХІV ИЗДАНИЕ НА БОРСАТА НА СЕМЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди