изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:01 EEST
Петима загинаха в катастрофи за няколко часа    
Ред и сигурност Петима загинаха в катастрофи в страната сутринта. На много места в страната има мъгла и заледени участъци по пътищата.

Една от катастрофите стана на пътя Стара Загора – Димитровград, край село Бъдеще, съобщи "Фокус". При нея се удариха камион, микробус и лека кола. Загина един човек, пострадаха шестима. По-тежко пострадали са дете на 5 години и майка му, която е бременна в 7 месец. Те са настанени в МБАЛ–Стара Загора. Другите четирима пострадали са мъже, с различни травми, без опасност за живота.
Втората катастрофа е станала на пътя Стара Загора–Нова Загора при село Подслон. Инцидентът е станал около 8,25 часа. Има още двама пострадали – майка на 32 години и дете на 7 години с различни контузии, няма опасност за живота им. Двама души са загинали при тежка катастрофа, станала около 8 часа на пътя Силистра–Русе край разклона за село Нова Попина, община Ситово, съобщиха от Националния медицински координационен център (НМКЦ). Поради заледен участък, шофьор на лека кола е загубил контрол върху управлението на автомобила и се е блъснал в автобус. На място са загинали двама пътници в леката кола – жена на 52 години и съпругът й на 55 години. Синът им на 24 години е с мозъчно сътресение и черепно-мозъчна травма, приет в МБАЛ-Силистра. Няма пострадали пътници от автобуса.
44-годишен велосипедист загина при катастрофа в Кюстендил. Произшествието е възникнало около 7,10 ч на пътя с. Пиперков чифлик–Кюстендил. Велосипедистът, който се движел към Кюстендил, бил застигнат и блъснат от 32-годишна шофьорка на мазда.
19-годишен младеж от Бургас е с опасност за живота след като блъсна хондата си в дърво заради несъобразена скорост. Инцидентът е станал снощи около 20,10 ч. на бургаския булевард "Демокрация" на изхода на хотел "Аква". От инцидента автомобилът се е разцепил на две. С опасност за живота е шофьорът, който е с фрактура на три ребра, комоцио и кръвоизлив в стомаха. Той е настанен в МБАЛ Бургас. Ранен е и неговият спътник - 14-годишно момче от Бургас, което е получило контузия на стомаха, няма опасност за живота му. Хондата е със софийска регистрация. dir.bg
 


Сходни връзки

Петима загинаха в катастрофи за няколко часа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди