изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:38 EEST
Ето го обещаният от Renault-Nissan-Bajaj евтин модел    
По светаИндийската компания Bajaj показа нискобюджетния си автомобил само 48 часа преди същото да сторят и нейните сънародници от Tata.

Става въпрос за сериен модел, съвместна разработка с Renault-Nissan-Bajaj. Цената е около 3000 долара. Lite CVs дебютира в две версии - с дълга и къса база.Автомобилът ще се произвежда във фабриката на Bajaj в Чанкан, близо до Пюн.

Преди време Карлос Гон, глава на компанията Renault, бе заявил, че колата щяла да се прави на платформа Bajaj и с индийски двигател, докато дизайнът и шасито уж щели да бъдат от френския производител. “Ще предлагаме и дизелов мотор, а може би дори и с газ и хибридна версия”, заяви г-н Баджадж, глава на индийската компания. За помощник по отношение на дизела той посочи Bosch за възможен партньор.
Серийният Lite CVs ще дебютира през 2009 г. По-късно вероятно ще има различни полутоварни варианти на каросерията.  dir.bg
 


Сходни връзки

Ето го обещаният от Renault-Nissan-Bajaj евтин модел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди