изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:39 EEST
МОНТИРАХА КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПО УЧИЛИЩАТА В КАВАРНА    
ОбразованиеМонтирани са камери за видеонаблюдение в общинските училища СОУ "Ст. Караджа", ОУ "Й. Йовков" и НУ "Бр. Миладинови" и детските градини в Каварна. Това съобщиха от пресслужбата на морската община.

За целта от общинския бюджет са изразходвани 15 000 лв., с които е изградена системата, уточняват още от общината. Сумата е определена при една от последните актуализации на бюджета за миналата година. "Това е първият етап. На втори етап ще направим такива системи за видеонаблюдение и в останалите общински училища и детски градини в общината" - заяви кметът на Каварна Цонко Цонев. Така вече, благодарение на съвременната техника, сградите и дворовете на забавачките и школата могат да бъдат наблюдавани денонощно. Записите от камерите се пазят като архив, който може да бъде ползван при евентуално възникнали инциденти и нередности. От кметството уточняват още, че са поставени т. нар. вандалоустойчиви камери, които не могат да бъдат унищожени от недоброжелатели, устройствата работят безпроблемно и през нощта. Цялата система е свързана и с UPS-и, за да може да се осигури непрекъснат режим на работа дори при спиране на тока.
Целта на начинанието е да се подобри опазването живота и здравето на децата и учениците, както и на материалната база - убедени са директорите на детски градини и училища.
 


Сходни връзки

МОНТИРАХА КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПО УЧИЛИЩАТА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди