изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:26 EET
Невена в MTV!    
Култура

„За тебе песен нямам” ще се завърти в ефира на световната музикална телевизия



На 19 януари „За тебе песен нямам” ще се завърти премиерно и в ефира на най-голямата и влиятелна музикална телевизия в света. Дебютният сингъл на Невена ще се излъчи в World Chart Express тази събота. Предаването се базира на регионалните класации и вътре влизат видео клипове на водещи позиции в локалните чартове. World Chart Express не е класация според броя на излъчванията на песните в програмата на MTV. Всяка седмица в шоуто се излъчват интересни клипове от различни държави с една единствена мисия – зрителите да получaват най-новото и интересното от целия музикален свят.

 

Радио премиерата на „За тебе песен нямам” беше на 28 септември миналата година, като песента дебютира в Българския Топ 100 директно на 62 място, а в следващата седмица веднага скочи до 10 място. Песента е на предни позиции в бг класацията вече 12 седмици, като в момента е на второ място, след две последователни седмици на върха.

 

„За тебе песен нямам” е микс между ултра модерен поп и хот аренби. Текстът e на Руши Видинлиев, a музиката е на творческия тандем от Обединеното кралство Тина Харис, Питър Мартин и Стивън Лий. Британците са отговорни за хитове на Бритни Спиърс („Breathe On Me”),  Джамилия, Гърлс Алауд („Everything You Ever Wanted”). Видеото към песента все още е едно от най-популярните в родния тв ефир. Режисьор на клипа е Александър Моллов. 

 

Очаквайте съвсем скоро и ново предложение от първия български Мюзик Айдъл. Предстои заснемането на клип и към втори сингъл от дебютния албум на Невена „Без Страх”, на музикалния пазар от Вирджиния Рекърдс. Албумът се радва на сериозен комерсиален успех, благодарение на лоялните фенове на Невена, които не спират да агитират в интернет пространството, че „Без Страх” е продукт, който задължително трябва да бъде слушан и купен легално.

 

Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group

 


Сходни връзки

Невена в MTV! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди