изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:07 EET
ЛИДИЯ ШУЛЕВА СЕ АНГАЖИРА С ПРОБЛЕМА НА ЖИВЕЕЩИТЕ В "ДРУЖБА 1"    
НовиниЕксвицепремиерът и министър на икономиката, настоящ депутат Лидия Шулева - член на парламентарните комисии по икономика и по бюджет, лично се е ангажирала с проблема на потърпевшите клиенти на "Е.ОН България", съобщиха те за НДТ.

Около 20 семейства от блокове 3 и 4 в кв. "Дружба 1" пострадаха в края на миналата година след като поради извършена кражба на кабел от трафопост в домовете им бе подаден ток с високо напрежение. В резултат на това изгоряха електроуредите им, а всяко от потърпевшите семейства имаше щети от 4-5 хиляди лева и трябваше да плати в навечерието на Коледно-новогодишните празници по 500-600 лева за ремонт. Както НДТ вече писа, от "Е.ОН България" отказаха да им изплатят обезщетения, тъй като ставало въпрос за кражба. Районната прокуратура и Държавната комисия за водно и енергийно регулиране със същия мотив отказаха да предприемат действия спрямо "Е.ОН  България". Потърпевшите заявиха, че ще се жалват пред еврокомисаря Меглена Кунева и омбудсмана Гиньо Ганев. Вчера с каузата им се е ангажирала лично Лидия Шулева. Тя е обяснила, че има намерение да инициира и законови промени, които да защитават интересите на потребителите.
 


Сходни връзки

ЛИДИЯ ШУЛЕВА СЕ АНГАЖИРА С ПРОБЛЕМА НА ЖИВЕЕЩИТЕ В "ДРУЖБА 1" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди