изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:25 EET
АКО НЕ ОБИВАТЕ РЕДОВНО ЖИЛИЩЕ, МОЖЕТЕ ДА СИ СПРЕТЕ ВОДАТА    
Новини"ВиК" предлага още една услуга на добричлии - тези от гражданите, които имат повече от две жилища и едното не го обитават, или пък заминават за дълго в чужбина, могат да спрат водоподаването си, за да не се трупат сметки.

Това съобщи за НДТ управителят на дружеството Величко Василев. Той добави още, че в момента дружеството извършва справка кои от апартаментите не са постоянно обитавани, като предлага услугата на собствениците им. "Така се избягва натрупването на сметки за вода, тъй като - когато един абонат не бъде открит от инкасаторите, му се начислява вода служебно. Много са случаите, в които хора са били дълго в чужбина и като си дойдат, се оказва, че имат вода за плащане, защото им е начислявана служебно" - допълни Василев. За да се възползвате от услугата, трябва да подадете молба по формуляр-образец в центъра за обслужване на клиенти на фирмата, след което техен служител ще дойде да ви прекъсне водоподаването.
 


Сходни връзки

АКО НЕ ОБИВАТЕ РЕДОВНО ЖИЛИЩЕ, МОЖЕТЕ ДА СИ СПРЕТЕ ВОДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди