изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:26 EEST
"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ"    
Политика "Не е от вчера намерението ми да изляза от редиците на НДСВ" - това заяви за НДТ депутатът Енчо Малев, който напусна жълтата партия и се присъедини в редиците на новата политическа формация "Българска нова демокрация". "Аз съм дясно мислещ човек и не мога да се съглася с компромисите на НДСВ, които прави в управлението на страната. В следствие на тях рейтингът на НДСВ се срина" - каза още Малев.

Депутатът сподели още, че от много време е изпитвал дискомфорт, защото не може човек да е убеден в едни идеи, а те да не се реализират. На въпрос на редакцията според него възможна ли е една коалиция между БНД и ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори догодина, Малев заяви: "Силно се надявам, както и вярвам, че ще има сериозно затопляне на отношенията между всички сили в център - дясното пространство, защото, според мен, страната ни има нужда след приемането ни в ЕС точно от едно дясно-центристко управление, както и цялото ни общество". НДТ

 

Борислав Ралчев: Важно е да си част от най-голямата парламентарна група извън управляващите
18 януари 2008 | 15:31 | Агенция "Фокус"
София. Намерението на Енчо Малев да напусне НДСВ бе известно още преди един-два месеца. Лични проблеми бяха причина да не се присъедини към Българска нова демокрация по-рано. Това каза пред Агенция „Фокус” председателят на БНД Борислав Ралчев, след като стана ясно, че Енчо Малев е 17-ият депутат, напуснал НДСВ. Ралчев обясни, че верни на своите принципи от БНД са изчакали най-удобния за Малев момент, в който да обявят, че той вече е част от групата.
По отношение на мотивите, с които Малев е напуснал НДСВ, Ралчев заяви, че трябва самият той да ги посочи. Към момента обаче опитите на „Фокус” да се свърже с Малев остават безуспешни.
Запитан – дали скоро ще има още депутати, които да напуснат НДСВ, Ралчев отговори, че това е въпрос на тяхно лично решение, а вратата на Българска нова демокрация е винаги отворена.
На въпрос – как се чувстват като най-голямата опозиционна партия в 40-то Народно събрание, Борислав Ралчев каза: „И ние още не знаем как се чувстваме, но сигурно е важно човек да бъде в най-голямата парламентарна група извън управляващите партии”.
Мария СТАЛЯНОВА
Енчо Малев: НДСВ трябваше да се развива в десния политически спектър, а това не се случи
18 януари 2008 | 16:48 | Агенция "Фокус"
Кюстендил.“Отдавна бях против политиката, която води НДСВ. Не съм съгласен с това, че влезе в управлението на тройната коалиция. Защото НДСВ трябваше да се развива в десния политически спектър, а това не се случи”, мотивира преместването си в парламентарната група на Българска нова демокрация Енчо Малев пред радио “Фокус” – Кюстендил. Според депутата той не е криел своето мнение по тези въпроси и всички негови колеги са наясно с неговата позиция. Той окачестви влизането си в БНД като нещо естествено и логично. “Надявам се БНД да се развива в дясноцентристкия спектър и да си сътрудничи с утвърдените вече десни и дясноцентристки партии. Бъдещето на България е в ръцете на десните сили, и аз се надявам следващото управление на България да е дясноцентристко”, каза депутатът.

Четете www.focus-radio.net.

БНД заякнаха - вече са най-голямата опозиция
18 януари 2008 / News.dir.bg
Поредният депутат, който напуска НДСВ и се присъединява към парламентарна група Българска нова демокрация, е добричкият народен представител и бизнесмен Енчо Малев.
Малев е подал официално заявление до председателя на парламента Георги Пирински за това, че напуска групата на НДСВ, съобщи Дарик.
„Взел съм решението отдавна, моите колеги знаеха. Аз съм бизнесмен и съм дясномислещ човек”, сподели Малев, който е собственик на една от най-големите фирми за производство на хляб в Североизточна България „Добруджански хляб” АД.
Депутатът заяви, че е убеден, че на България е нужно дясно-центристко управление. „НДСВ направи редица компромиси в управляващата коалиция и това доведе до спад в рейтинга на партията”, така Малев определи другия си мотив да напусне групата на жълтите депутати.
С Енчо Малев Българска нова демокрация вече наброява 17 души. Това я прави най-голямата опозиционна група в парламента.
“Намерението на Малев да напусне НДСВ бе известно още преди един-два месеца. Лични проблеми бяха причина да не се присъедини към "Българска нова демокрация" по-рано”, каза пред „Фокус” шефът на БНД Борислав Ралчев. Той обясни, че верни на своите принципи, от БНД са изчакали най-удобния за Малев момент, в който да обявят, че той вече е част от групата.
По отношение на мотивите, с които Малев е напуснал НДСВ, Ралчев заяви, че трябва самият той да ги посочи.
Запитан дали скоро ще има още депутати, които да напуснат НДСВ, Ралчев отговори, че това е въпрос на тяхно лично решение, а вратата на БНД е винаги отворена.
На въпрос как се чувстват като най-голямата опозиционна партия в 40-то Народно събрание, Борислав Ралчев каза: „И ние още не знаем как се чувстваме, но сигурно е важно човек да бъде в най-голямата парламентарна група извън управляващите партии”.
 


Сходни връзки

"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ" | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ"
Автор: Anonymous да 2008-01-18 @ 15:30 EET
Голяма придобивка за новата партия!Честито!Може би дясното мислене е да изпразниш хорските джобове и да напълниш собствените си.БСП,СДС,НДСВ,и сега тук-вси4ко това с една мисъл-как да съм някакъв фактор,който отдавна не съм.За завиждане е,4е живее в медиен комфорт-6 год НИКОЯ МЕДИЯ НЕ ГО Е ПРИТЕСНИЛА СЕРИОЗНО.
"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ"
Автор: Anonymous да 2008-01-18 @ 18:04 EET
Дясно или ляво все същия цървул си Енчо  
"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ"
Автор: Anonymous да 2008-01-18 @ 21:27 EET

Докато провеждаше последната си предизборна кампания срещу Детелина, от името на жълтата партия, всичко беше ОК!  Ами, ако беше спечелил, как щеше да управлявя Добрич без да е съгласен с принципите и политиката на НДСВ? Егати идиотията и простотията........

 

"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ"
Автор: Anonymous да 2008-01-19 @ 02:06 EET
тоя по едно време много жълт беше, а сега...........сещам се за приказката, че вълка кожата си мени ала нрава никога :)
"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ"
Автор: Anonymous да 2008-01-20 @ 11:49 EET
фурнаджииска лопата и абсолютен тъпанар
"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ"
Автор: Anonymous да 2008-01-20 @ 18:54 EET

Енчо Малев - дясно мислещ???? ..................Бухахахахахахахахахаха..........Бивш комунист и дясно мислене....................хахахахахахахаха...........

"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ"
Автор: Anonymous да 2008-01-21 @ 06:30 EET
Бивш комунист ,но сега как му се е осладила тази демокрация.Народен изедник.Пак и то имали бивши комунисти ,като същите не са слезли от политическата сцена?
"АЗ СЪМ ДЯСНО МИСЛЕЩ И НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С КОМПРОМИСИТЕ НА НДСВ В УПРАВЛЕНИЕ"
Автор: Anonymous да 2008-01-21 @ 12:12 EET

НЕКА МАЛЕВ ДА РАЗКАЖЕ  БИОГРАФИЯТА СИ, НО ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕ  ВЗЕ ПАРИ ЗА ХЛЕБОЗАВОДА ПРЕДИ ГОДИНИ, СЕЛЯНЧЕТО ОТ РОСИЦА !


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди