изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:23 EET
ПЕТИМА ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФИ ОТ МЪГЛАТА    
Ред и сигурностПетима души пострадаха при две катасрофи, станали заради гъстата мъгла, паднала в Добричка област в петък, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

 Около 12 часа на 18 януари по пътя Добрич-Силистра, в района на с. Коларци, са се ударили лек автомобил "Опел", управляван от 42-годишния А. Г. от Русе, и "Ауди" с водач З. П. /35 г./ от Варна.  Последният е получил черепно-мозъчна травма и фрактури в областта на гръдния кош,  настанен е в ОАИЛ на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич с опасност за живота. Другият водач и пътуващата с него 42-годишна жена са се разминали с натъртвания по тялото и главата.
Другата катастрофа е станала около 13.40 часа по пътя Добрич-Силистра, в района на Ловчанското ханче. При нея се ударили лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от 54-годишния И.М. от Добрич, и товарен автомобил "МАН" с водач С. Г. /61 г./, също от Добрич. Ранени са шофьорът на леката кола, който получил фрактура на палец, и 23-годишният му спътник, който е със счупвания в областта на лявата ръка и лопатката. И двамата са настанени за лечение в болницата в Добрич. Няма опасност за живота им.
 Причините, довели до възникването на двете катастрофи, се изясняват в условията на досъдебни производства. НДТ

 


Сходни връзки

ПЕТИМА ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФИ ОТ МЪГЛАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди