изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:16 EEST
"ИКЕА", МБАЛ И ФРАНЦУЗОЙКА ОБЗАВЕЖДАТ ДОМА В ОВЧАРОВО С НОВИ ЛЕГЛА    
НовиниДамите от сдружение "Варненски майки" в петък са били гости в дома за деца, лишени от родителски грижи, в с. Овчарово.

Тогава в социалното заведение са отпразнували и рождените дни на всички деца, родени през месец януари. Рождениците са били поздравени от своите приятели от дома. Те са получили и подаръци от гостите, а собственикът на пицария "Моцарела" осигурил по традиция тортата за тържеството.
Неотдавна в дома са получили дарение - красиви чисто нови бели легла за децата, предоставени от световноизвестната верига "Икеа", чрез представителството й у нас "Съплай" АД - София. С тези легла е обновена една от групите. За тях в петък дамите от "Варненски майки" са предоставили чисто нови поларени покривала. Част от леглата, необходими за другите групи,  ще се закупят със средствата, събрани от персонала в "Многопрофилната болница за активно лечение" АД в Добрич и предоставени чрез директора й д-р Жанина Калинкова. Другите ще се осигурят от дарителя от Франция Анна Дюшер. От ръководството на дома благодарят на всички дарители за съпричастността и добрината.
 


Сходни връзки

"ИКЕА", МБАЛ И ФРАНЦУЗОЙКА ОБЗАВЕЖДАТ ДОМА В ОВЧАРОВО С НОВИ ЛЕГЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди