изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 11:26 EET
ПО ДВАМА КАНДИДАТИ ЗА ИЗБОРИТЕ В СЕЛАТА ЦАРИЧИНО И БОБОВЕЦ    
НовиниПо двама кандидат-кметове за селата Царичино и Бобовец, община Балчик, са се регистрирали за участие в частичните избори, насрочени с указ на президента за 16 февруари. Те са същите, които мериха сили на втория тур на местните избори миналата година и получиха по равен брой гласове.

 Общо пет партии се регистрираха за участие в частичния вот, като в последствие  ЛИДЕР не е излъчила кандидат. В Царичино на изборите излизат досегашният кметски наместник Румен Георгиев от Зелената партия и Анастасия Димова от БСП, а в Бобовец - също досегашният кметски наместник Ертан Рифадов от ДПС и Орхан Алиев от НДСВ.

Номерата за предстоящите избори на 16 февруари бяха изтеглени в петък от ОИК. С № 5 ще се състезава за изборите в Царичино Анастасия Димова от БСП срещу Румен Георгиев от “Зелена партия” - с № 2. В изборния ден жителите на Бобовец ще могат да гласуват с № 4 за досегашния кметски наместник Ертан Рифадов от ДПС. Негов претендент ще бъде Орхан Алиев от НДСВ, за когото бе изтеглен № 3.

За неизлъчилата кандидат за кмет, но регистрирала се за участие в частичния вот партия ЛИДЕР, бе изтеглен №1.

 

Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

ПО ДВАМА КАНДИДАТИ ЗА ИЗБОРИТЕ В СЕЛАТА ЦАРИЧИНО И БОБОВЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди