изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:47 EET
ДРАГО СЕ ГОТВИ ЗА ЕВРОШАМПИОНАТА    
НовиниДобричлията Драгомир Стойчев от вчера е на лагер в “Дианабад”. Той се подготвя за турнира по борба свободен стил за мъже “Яшар Догу”, който започва на 5 февруари в Турция.

“Вече стартирах с подготовката си за Европейското първенство, което ще бъде през април във Финландия. Преди това, на преборвания през март, ще трябва да извоювам титулярното си място в кат. до 96 кг.”, каза Стойчев.     

Вчера националният треньор Симеон Щерев заведе шестима борци на силния турнир по свободна борба " Иван Яригин" в Красноярск. Сред тях е неговият син Николай, който се бори в категорията на Драго.

През миналия уикенд добруджанецът Пламен Паскалев, който два пъти е участвал на олимпийски игри, загуби четвъртфиналната си среща в немската Бундеслига по борба. В кат. до 96 кг той отстъпи с 3:0 части на Марек Свеч, а неговият отбор “Мьомбрис-Кьонигсхофен” напусна борбата за титлата след загуба с 29:15 от “Люкенвалде”. За място на финала борците на “Люкенвалде” ще спорят с “Вайнгартен”. Другият полуфинал е “Халбергмос”-“Кьолербах”. НДТ

 


Сходни връзки

ДРАГО СЕ ГОТВИ ЗА ЕВРОШАМПИОНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди